BLOG

Ako dve regresné terapeutky sme sa rozhodli dať dokopy informácie o regresnej terapii a priblížiť ju tak väčšiemu obecenstvu. Budeme Vám ich postupne prinášať vo forme živých vysielaní a zároveň aj na blogu v písomnej forme.

Prenatálne obdobie je vlastne obdobie od splodenia až po pôrod. Je to obdobie, ktoré prežívame u mami v maternici. Z pohľadu regresnej terapie môžeme tvrdiť, že prenatálne obdobie trvá už od momentu, kedy sa ako duša slobodne rozhodujeme kam a teda ku komu sa ideme narodiť.

Spoznaj SA

23.03.2023

Blúdime životom, chodíme ulicami, hľadáme možnosti...

Kto sme?

14.02.2023

Ako často si dovolíme pocítiť vlastnú podstatu? Ako často dovolíme iným, aby ju pocítili? Ako často a v akej intenzite žijeme svoju pravdu? Svoj potenciál? Seba samého a naplno? Bez kontroly? Dovolíme si vôbec zastaviť sa, stíšiť sa, ponoriť sa do svojej tmy, do svojho vnútra a započúvať sa do tlkotu svojho srdca? Do esencie svojej duše? Ako často...

Dôležitejšie ako kurzy, je vcítenie sa do klienta a osobná prežitá skúsenosť, hovorí terapeutka Dominika Sucháňová

Cez leto milujem chodiť bosá. Čo najviac sa dá. Dotyk so Zemou mi robí doslova dobre. Posledné roky takisto obľubujem barefoot obuv, či obuv v podobe nezničiteľných ponožiek takzvaných skinners. Kde to má celé pôvod?

Pred časom som vyslovila jasný zámer pre Domček. A síce, že ho chcem naplniť ľuďmi, ktorý hľadajú cestu, pracujú na sebe, venujú sa alternatíve a tieto informácie a skúsenosti odovzdávajú ďalej a tým pomáhajú ďaľším tvorom nájsť seba. Zámer sa začal napĺňať takmer ihneď a jedna z prvých sa mi ozvala Ančulka so skvelou partiou ľudí a potnou chyžou. ...